2009. Novemberi szám - I. évfolyam 2. szám

Ár:
500 Ft (476 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ebben a számban is sok mindennel foglalkozunk. Havi témaként a Thanksgiving, azaz a hálaadás ünnepét tekintjük át, receptjeink is ehhez kapcsolódnak (mint például a fincsi áfonyás túrótorta, és az elmaradhatatlan töltött pulyka). Címlapsztorink a brit fenegyerekhez, Robbie Williamshez kapcsolódik, akinek hosszú hallgatás után most jelent meg legújabb lemeze.

Ismét lesznek érdekes hírek a nagyvilágból, és a sztárpletykák sem maradhatnak el. A sport rovat ebben a hónapban olyan furcsa sportágakat mutat be, amelyekről még talán nem is hallottál soha! Mindemellett foglalkozunk még a H1N1 vírussal, férfi divattal, hasznos könyvekkel és internetoldalakkal is. Lesz utazás, ahol a távoli Churchillbe látoagatunk el, amelyet méltán hívnak a jegesmedvék fővárosának (és nekem volt szerecsém tizenévesen erre tévedni:- ).

A nyelvvizsga és érettségi felkészítő részben a kidolgozott tételek és tananyagok mellett egy interjút is olvashatsz Nagy Ottóval, az egyik győri nyelvvizsgaközpont vezetőjével, aki hasznos tippeket és tanácsokat ad a nagy megmérettetéshez.

A magazin végén található Business English rovat ezúttal az angol nyelvű élterajz íráshoz ad segítséget.

Jó tanulást, és nem utolsósorban jó szórakozást kívánok a tanuláshoz!

Szalai Nóri

Tartalomból:

-Thanksgiving – a Hálaadás ünnepe -Ünnepi vacsora: Töltött pulykasült és vörösáfonyás túrótorta -Robbie Williams vissztért! -Öltözködési tippek férfiaknak (képes szótár: férfi ruhadarabok) -Hogyan védekezzünk az influenza ellen? -Az új Trabi hódítása (autós szókincsfejlesztéssel) -Hogyan írjunk önéletrajzot – tippek és tanácsok -A sikeres nyelvvizsga titka – a szakértő válaszol ... és még számos érettségi és nyelvvizsga felkészítő anyag!

Menny.:db
További információk a termékről