2016 február szám – VIII évfolyam 02. szám

Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Kedves Olvasó!

A 2016-os év második számát tartod immár a kezedben, amely – reményeink szerint – ismét rengeteg érdekességet és tanulnivalót hoz neked erre a hónapra is.

Kezdjük rögtön a címlappal! Nem véletlenül esett választásunk Sylvester Stallonéra, hiszen legújabb filmje nem csak a Rocky-filmek méltó folytatása, de Sly az első Golden Globe-díját is elnyerte ezzel a mozival. A színészről és a filmről mozi és életút rovatunkban is olvashatsz!

Az Aranyglóbusz-díjat azonban nem csak Stallone miatt említjük ebben a lapszámban, hiszen nem csak neki volt ez az első, hanem Magyarországnak is: a Saul fia című film a Golden Globe-díj után az Oscar-díj jelölést is magáénak tudhatja! A legismertebb „hollywood”-i magyarokról a magazin 9-11. oldalain olvashatsz egy összeállítást.

Utazásrovatunkkal ezúttal Délnyugat-Angliába, pontosabban Devonba látogatunk, ahol a sok látnivaló mellett érdemes felkeresni a SOL oktatási intézményt is, amely felejthetetlen élményekkel teli képzéseket kínál mind tanároknak, mind diákoknak. Ezekről is olvashatsz hasznos információk rovatunkban.

Receptrovatunkban ezúttal egy klasszikus következik, rendhagyó formában: februárban különleges palacsintákat készíthetsz velünk.

Tudomány és technika rovatunkban érdekes órákról, míg zenei összeállításunkban a sokak által nem ismert, fantasztikus Sixto Rodriguezről olvashatsz.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod nyelvvizsgára felkészítő, hallás utáni értést ellenőrző és idiómás rovatainkat is.

Most is lesz szakmai angol: a múlt hónapban elkezdett turizmus témakört folytatjuk februárban.

Remélem, sikerült felkeltenem érdeklődésed cikkeink iránt!

Jó tanulást kívánok!

Szalai Nóri

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-27
További információk a termékről