2017 júliusi szám - IX évfolyam 7. szám

Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Erre a hónapra is számos érdekes és szórakoztató témát hoztam nektek, így lesz szó mindenki kedvencéről, a Túró Rudiról és a fagylalt történetét is megismerheted.

E havi receptrovatunkban finom és egészséges halas recepteket találsz, idiómarovatunkban pedig ivással és pubokkal kapcsolatos kifejezéseket tanulhatsz meg.

Címlapunkon ezúttal Salma Hayek kapott helyet, akinek nem csak legújabb filmjéről, de életpályájáról is olvashatsz, sőt, a vele készül interjúból az is kiderül, hogyan tanult meg angolul, és milyen nehézségekkel kellett szembe néznie. Az angoltanulás nehézségeinek leküzdéséről hasznos információk rovatunkban is olvashatsz.

Utazásunk során ebben a hónapban Vietmanba látogatunk, de olvashatsz a 73 éves, egykori milliárdosról, David Glasheenről is, aki – miután elvesztette vagyonát – 20 éve egy lakatlan szigeten él, mindenféle modern kényelem nélkül boldogan.

Még idén hazánkba látogat a világhírű zeneszerző, Ennio Morricone, akinek nevéhez több, mint 500 filmzene kötődik. Róla zenerovatunkban olvashatsz.

Természetesen most is megtalálod megszokott rovatainkat, így a vizsgára készülők továbbra is csemegézhetnek hallás utáni értést ellenőrző és írásbeli feladatokra felkészítő rovataink között. A szóbeli vizsgákra való felkészüléshez pedig ajánlom az All About rovatunkat és a képleírást is.

A legtöbb cikket QR-kód segítségével meghallgathatod mobiltelefonnal is, de weboldalunkról is le tudod tölteni őket, így a kiejtés mellett a hallás utáni értést is gyakorolhatod.

Menny.:db
További információk a termékről