2017 szeptemberi szám - IX évfolyam 9. szám

Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Címlapunkon a jelen egyik legnépszerűbb mozisztárja, Ryan Gosling látható, akinek új filmje, a Szárnyas fejvadász 2049, hamarosan látható lesz a magyar mozikban is. A filmajánló mellett elolvashatod a színész életútját, és egy interjút is találsz vele a magazinban.

Utazásrovatunkkal ezúttal Hawaiira látogatunk – sajnos csak képzeletben. Receptjeink között pedig különleges, mégis egyszerűen elkészíthető marhahúsos ételeket találsz.

Lesz szó a kubai szivarról, az Egri csillagokról, és az egyik legnépszerűbb angol írónőről, Jane Austenről is.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod megszokott rovatainkat, így olvashatsz híreket a nagyvilágból, celeb pletykákat, egészség és divat tippeket és állatos történeteket is.

Szókincsfejlesztő rovatunk most a kerékpározással és a motorozással foglalkozik, míg a nyelvtani részből a prepozíciókat tanulhatod meg.

Ha nyelvvizsgára készülsz, mindenképpen nézd át hallás utáni értés részünket, illetve az írásbeli vizsgákra felkészítő feladatsorainkat is.

Kövess minket Facebookon is, így mindig elsőként értesülhetsz legújabb termékeink megjelenéséről, hiszen hamarosan újabb tanulókártyák érkeznek! A nyári igeidős workshopjaink sikerén felbuzdulva ősztől minden hónapban találkozhatunk élő foglalkozásainkon, így szeptemberben levélírás, fogalmazás és igeidő workshopokon, illetve október elején egy szicíliai egyhetes, nyaralással egybekötött intenzív angoltanfolyamon is.

Jó tanulást!
Szalai Nóri

Menny.:db
További információk a termékről