2017 decemberi szám - IX évfolyam 12. szám

Ár:
750 Ft (714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Elérkezett az év utolsó hónapja, hiszen már a decemberi magazint tartod kezedben. De ne feledd, 2017-ben nem ez az utolsó lapszám, hiszen december közepe táján már 2018-as januári magazin is kapható lesz, így egészen biztosan nem maradsz olvasni- és tanulnivaló nélkül a téli szünetben!

Idén több újdonsággal jelentkeztünk: a magazin is 8 oldallal vastagabb lett, a tűzött kötést felváltotta a ragasztókötés, ez sokkal strapabíróbbá tette az újságot. A nyomtatott és online termékek és szolgáltatások mellett még egy fontos újdonságot bevezettünk ebben az évben: elindultak a workshopok is, ahol a budapesti központban félnapos, tematikus foglalkozásokon, míg a szicíliai helyszínünkön kirándulással és élménytúrával egybekötött intenzív angoltanfolyamon vehetnek részt a tanulni vágyók. Erről bővebben is olvashatsz ebben a lapszámban.

Emellett lesznek ünnepi receptek és sok érdekesség a karácsonyról. Olvashatsz Budapest néhány érdekes, kevésbé ismert szobráról, és a hamarosan kezdődő női kézilabda-világbajnokságról is.

Címlapunkon ezúttal Hollywood üdvöskéje, Jennifer Lawrence látható, akinek számos filmjét érdemes megnézni, ezekről készítettünk is neked egy kis összefoglalót, illetve a pályafutásáról is olvashatsz egy érdekes írást.

Szókincsfejlesztő rovatainkban szó lesz a házimunkáról és a különböző háztartási eszközök angol elnevezéséről is. Az idióma sorozat e havi részében pedig alvással kapcsolatos kifejezéseket tanulunk meg. Lesz most is nyelvtan jövő időkkel és üzleti angol, ahol a marketing szaknyelv soron következő epizódját tekintjük át.

Természetesen most sem maradhatnak el a megszokott rovatok, így lesznek hírek a nagyvilágból, celeb pletykák, zene és filmajánló, és az állatos történetek is sem maradhatnak el.

Tartsatok velünk 2018-ban is! Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok!

Jó tanulást!

Szalai Nóri

Menny.:db
További információk a termékről