2018 januári szám - X évfolyam 1. szám

Ár:
795 Ft (757 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Címlapunkon ezúttal Javier Bardem látható, akiről életútrovatunkban olvashatsz, illetve összegyűjtöttük néhányat a legismertebb filmjei közül, amelyeket mindenképpen érdemes megnézned. Javier Bardem nemzetközi karrierje akkor indult be, amikor tökéletesítette angoltudását … szóval mindenképpen érdemes energiát fektetni neked is a nyelvtanulásba.

Receptrovatunkban megnézzük, hogy az ünnepi maradékokból milyen finomságokat lehet készíteni, hogy semmi ne vesszen kárba, míg Magyarországgal foglakozó cikkünkben bemutatjuk a legszebb budapesti köztereket.

Beszélünk még a korcsolyázásról, a Hong-Kong-i „koporsólakásokról” és ellátogatunk Glasgow-ba is.

Szókincsfejlesztő rovatunk ezúttal a telefonokkal és a telefonálással foglalkozik, míg idiómáinkat felváltják a phrasal verb-ök, őket is tematikusan rendezve találod a magazinban, az új évet utazással kapcsolatos kifejezésekkel indítjuk útjára.

Nem csak az idióma, de az üzleti angol rovatunk is megújult, 2018 januárjától HR, azaz emberi erőforrás témában fogunk mini leckéket írni neked.

Természetesen most is megtalálod megszokott rovatainkat, így lesznek hírek, celeb pletykák, érdekességek a tudomány és technika világából, nyelvtan, hallás utáni értést és olvasást mérő feladatsorok is.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-27
További információk a termékről